Ultima K

Billede

Ultima K er en betroet partner på Ordet Fanger - og det er vi stolte af

Hos Ultima K forstår de vigtigheden af at skabe de bedste betingelser for børn og unges læring, når de hver dag udtænker de mest optimale og inspirerende læringsmiljøer for børnene i landets skoler og institutioner.

Disse læringsmiljøer inkluderer både akustik, møbler og visuelle effekter, der tilsammen skal give børnene de bedste muligheder for at have det både godt og sjovt i skolen og institutioenen - betingelser, der også gør det nemmere at læse og lære i hverdagen.

Ultima K er en oplagt partner på Ordet Fanger. Både professionelt og menneskeligt. For udover at de er fagligt rigtigt dygtige, er det også naturligt for dem at tage et ansvar som medspiller i samfundet.

Ultima K's rolle i Ordet Fanger

Ultima K har masser af erfaring med at arbejde med læring, børn, unge, skoler og institutioner. Og denne viden er utrolig værdifuld i udviklingen af både materialer og aktiviteter til Ordet Fangers arbejde.

Foruden viden og erfaring spiller Ultikma K også en stor rolle i eksekveringen af både visuelle materialer og fysiske elementer i Ordet Fangers forskellige events og aktiviteter.

Du kan læse meget mere om Ultima K her