Ørsted

Billede

Ørsted er partner på Ordet Fanger - det sætter både vi, børn og unge og klimaet stor pris på.

Ørsted og Ordet Fanger er gået sammen for at involvere børn og unge i en af de vigtigste sager: klimasagen. Vi tror på, at viden er vigtig, hvis vi sammen skal gøre en forskel for vores fælles hjem: Jorden. Op på vigtigheden af at involvere børn og unge gennem viden om klimaforandringerne og løsningerne.

Ørsted forstår vigtigheden af at være en ansvarlig samfundsspiller - og gennem vores samarbejde kan vi give børn og unge en stemme i klimadebatten ved at inspirere dem til at læse og lære om klimaforandringerne og løsningerne.

Ørsteds rolle i Ordet Fanger

Ørsted har en uvurderlig viden om klimaet. Og ved at dele denne viden med børn og unge kan vi sammen tage ansvar for Jorden. Derudover møder vi utroligt dygtige og dedikerede medarbejdere hos Ørsted, der ønsker at give børn og unge en stemme i klimadebatten gennem læsning og læring.

"Det er vigtigt, at børn og unge ved, at det faktisk er muligt at begrænse klimaforandringerne. Vi har mange af teknologierne allerede i dag såsom sol- og vindenergi, så det er bare om at komme i gang. Sammen med Ordet Fanger kan vi formidle vores viden om klimaforandringerne og løsningerne gennem involvering af børn og unge, og give konkret inspiration til, hvordan vi alle kan passe bedre på vores fantastiske fælles hjem: Jorden".

(Filip Engel, Senior Director. Group Sustainability Public Affairs & Branding at Ørsted)

 

Sammen med Ørsted og WWF Verdensnaturfonden startede vi samarbejdet med at give børn og unge en uforglemmelig oplevelse på Klimasafari. Her var netop læring om klimaforandringerne omdrejningspunktet, da mere end 15.000 skolelever besøgte verdens største kopi af vores fælles hjem: Jorden. Se mere om Klimasafari her

 

Næste skridt i vores samarbejde er at udvikle skolematerialer og aktiviteter, så børn og unge kan blive klogere på klimaforandringerne og løsningerne.