Interview med fantasyforfatteren Martin Vinther Madsen

Billede

Mød Martin Vinther Madsen - forfatteren, der følger sin passion

 

"Det bedste er at kunne følge sin passion"

Forfatteren Martin Vinter Madsen skriver nu på sin bog nummer 18, og for ham er skrivningen drevet af passion. Han er mest kendt for at skrive i fantasygenren, men bogen, som han arbejder på lige nu, har et helt andet tema.

"Det er en spændingsbog for børn og unge, og der er en god del realisme i den. Bogen handler bl.a. om epilepsi, så man kan godt sige, at det går i en lidt andet retning end mine tidligere bøger", fortæller Martin Vinther Madsen

Martin Vinther Madsen har altid haft en drøm om at skrive bøger. Da han for en del år siden arbejdede på et skolebibliotek, oplevede han, at elever fra 2.-3. klasser efterspurgte uhyggelige bøger for børn. Udvalget var ret begrænset, og derfor bestemte Martin sig for selv at begynde at skrive.

"Med fantasy kan man både lege og digte så meget, man vil. Samtidig rammer man en symbolik, vi alle kender fra de gode gamle danske eventyr. Det gode mod det onde - og det er jo en almen menneskelig ting", siger Martin Vinther Madsen

Martins egen inspiration kan komme fra alt. Fra noget, han hører andre mennesker tale om til gamle historier fra hans egen hjemegn på Vestsjælland. Om dette fortæller han:

"Jeg er meget inspireret af gamle sagn og myter. En af mine bøger bygger på en fortælling jeg hørte fra min hjemegn. Det satte tanker i gang, og på den måde dukker der nye historier op".

 

Hos Ordet Fanger glæder vi os til Martin Vinther Madsens næste bog. Og mens vi alle venter spændt på denne, kan vi varmt anbefale at læse hans tidligere bøger - de er nemlig gode til både højtlæsning og individuel læsning.

 

Blandt Martin Vinther Madsens tidligere bøger er bl.a.:

_9788758821825

_9788758809281

_9788758823126

_9788758818610