Flere end 15.000 skoleelever besøgte Klimasafari

Billede

Ørsted, WWF Verdensnaturfonden og Ordet Fanger satte klimaforandringerne på skoleskemaet, da flere end 15.000 skolelever besøgte Klimasafari.

Ørsted er en vigtig partner på Ordet Fanger, hvor vores fælles mål er at give børn og unge viden om klimaforandringerne og inspiration til løsningerne gennem læsning og lærende aktiviteter.

Børn og unge har krav på viden om klimaforandringerne og ikke mindst løsningerne. Derfor fik mere end 15.000 skoleelever en unik mulighed for at forstå de komplekse sammenhænge, og hvad vi kan gøre ved dem, da Ørsted, WWF Verdensnaturfonden og Ordet Fanger inviterede til Klimasafari i september i København.

På Klimasafari kunne skoleklasser træde ind i en unik og uforglemmelig 360 graders filmoplevelse om Jordens udvikling gennem milliarder af år og de aktuelle klimaforandringer. Derudover kunne børn og unge lege, lære og involvere sig i aktiviteter, der alle handlede om udfordringerne, og hvordan vi passer på vores fælles hjem: Jorden.

Omdrejningspunktet var en gigantisk kopi af vores planet, som var 24 meter i højden og 20 meter i bredden. Rundt om planeten var der fysiske læringssteder, hvor eleverne kunne suge nyttig viden til sig. Målet var at gøre eleverne lidt klogere på de udfordringer vi oplever og de muligheder, der er for at gøre noget.

Sammen ønskede Ørsted, WWF Verdensnaturfonden og Ordet Fanger at give børn og unge viden, så de kan få en stemme i klimadebatten. De skal vide, hvorfor det er nødvendigt at behandle Jorden bedre end tidligere generationer har gjort. Det handler om læring og bevidsthed.

Læs mere om Ørsted og Ordet Fangers samarbejde her